Strona główna » Carckowanie » PowerMed » Powermed
Powermed [wiadomość #220549] wto, 01 czerwiec 2010 05:35 Przejdź do następnej wiadomości
marina20 jest aktualnie niedostępny marina20
Junior Member
Mam wielka prosbe!
Za pare tygodni zamieszkamy z moim chlopakiem razem i powolutku rozgladamy sie za urzadzeniami domowymi. Brakuje nam sporo rzeczy, ale najwazniejsze, ze razem zamieszkamy;)
W tym tygodniu chcemy kupic odkurzacz. Byłam w sklepie AGD ale kompletnie nie wiem co wybrać. Słyszalam tez o super fajnym urzadzeniu domowym Powermed. Moge przeznaczyc na to spora kase. Przede wszystkim zależy mi na tym żeby dobrze ciągnął ale powinien też mieć filtr oczyszczajacy z kurzu i alergenów. Ważne są też dla mnie takie szczegóły jak kontrolka zapełnienia worka czy dodatkowe szczotku. Co polecacie?
Odp: Powermed [wiadomość #220555 (odpowiedź na #220549) ] śro, 02 czerwiec 2010 08:54 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
paweł66 jest aktualnie niedostępny paweł66
Junior Member
Podczas zakupu kieruj się przede wszystkim własnym rozsądkiem oraz ceną. Nie wszystko co tanie jest dobre,nie raz trzeba dołożyć kilka stówek żeby kupić naprawde dobry odkurzacz przemysłowy. Jaki masz budżet?
Odp: Powermed [wiadomość #220559 (odpowiedź na #220549) ] śro, 09 czerwiec 2010 02:58 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marina20 jest aktualnie niedostępny marina20
Junior Member
hej, budzet mam spory, wiec tutaj to nie gar roli. spokojnie pare tysiecy moge na powermed przeznaczyc. A wiesz ile kosztuja te odkurzacze?
Odp: Powermed [wiadomość #220564 (odpowiedź na #220549) ] pią, 11 czerwiec 2010 05:50 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marchewa jest aktualnie niedostępny marchewa
Junior Member
no wlasnie, kto wie ile mozna dac za ten powermed? dobrze wiedziec, zeby sie nie naciac na jakas kosmiczna cene. kto wie niech pisze;)
Odp: Powermed [wiadomość #220572 (odpowiedź na #220549) ] śro, 23 czerwiec 2010 03:32 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
coconek jest aktualnie niedostępny coconek
Junior Member
chyba ok 4 tysiaków trzeba wylożyc, moze sa jakies promocje, zobaczcie na stronce powermed Wink
Odp: Powermed [wiadomość #220575 (odpowiedź na #220549) ] śro, 30 czerwiec 2010 05:17 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
no ja posprawdzalam i rozne ceny znalazłam: od tysiaca do 6 tysiaków! a wiec niekoniecznie ten sprzet za tysiac musi byc tym spzretem, o ktorym mowia! uwazajcie na oszustwa, bo taka taniocha jest podejrzana!
Odp: Powermed [wiadomość #220576 (odpowiedź na #220549) ] wto, 06 lipiec 2010 02:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
paweł66 jest aktualnie niedostępny paweł66
Junior Member
Hej!

sprawa wygląda tak, że chińczycy wszystko podrabiają. Jak sobie zobaczycie na dowolne produkty AGD to widać te same (teoretycznie) produkty pod różnymi markami. Z tym że to nie to samo.

Kitajce nauczyli się podrabiać wygląd do perfekcji - oni po prostu, tak jak kiedyś ruskie zrobili "Warszawę" z Forda, ściągają jakiś produkt, kopiują go i produkują u siebie - z tym że skopiowany jest wygląd (tu mają spore osiągnięcia, hehe) rzadziej rozwiązania techniczne - a jakość to już w ogóle bo w chińskich fabrykach praktycznie w ogóle nie ma kontroli jakości Twisted Evil

Także kupując jakiś oryginalny produkt nie płacimy tylko za markę, reklamę itd. ale również przede wszystkim za kontrolę jakości, i gwarancję że dostaniemy to za co płacimy (chińczycy piszą totalne bzdury w instrukcji np. dotyczące mocy urządzeń).

Poza tym - zepsuje ci się taki "XXXX" produkt i co zrobisz? Gdzie go oddasz do gwarancji jak firma nie istnieje? Laughing

Z Powermed sprawa jest jasna bo firma ma swoją siedzibę, przedstawicielstwa, jest tam sponsorem jakiś wyborów miss i zawodów sportowych więc raczej trudno sobie wyobrazić, że nagle z dnia na dzień zwijają interes i do widzenia.
Odp: Powermed [wiadomość #220580 (odpowiedź na #220549) ] pon, 12 lipiec 2010 09:24 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Racja, ale teraz wszystko pochodzi z chin, to jest niepokojace i czasami ciezko znalezc jakas rzecz z UE lub z Ameryki! To masakra co sie dzieje. Takie slowo jak "jakośĆ" nie posiadaja w slowniku! jednym slowem masowa! trzeba sie natrudzic, zeby znalezc cos innego.
Odp: Powermed [wiadomość #220585 (odpowiedź na #220549) ] wto, 20 lipiec 2010 03:13 Przejdź do poprzedniej wiadomości
coconek jest aktualnie niedostępny coconek
Junior Member
Jasne, ze znajdziecie produkty z Ameryki lub innych zakatkow swiata, bez przesady, ze wszystko z chin pochodzi! Na pewno drozsze sa to rzeczy jesli wyprodukowane jest poza Azja, ale dlaczego? Dlatego, ze w Azji wszystko idzie na masowe, tam w fabrykach pracuje po tysiace osob, jak automaty zapierniczaja.. wrrrr...klik! Poza tym pracodawca placi im 'grosze' miesiecznie, a sprzedajac na zachodzie nawet po duzo tanszej cenie lokalnej i tak ma ogromny zysk!
Poprzedni wątek:Powermed opinie
Następny wątek:Powermed oszustwo
Idź do forum:

Aktualna data: pią lut 10 14:30:31 EST 2012

Łączny czas generowania strony wyniósł 0,00641 sekund.
.:: Kontakt :: Powermed opinie - Powermed - Powermed oszustwo - Powermed odkurzacz Strona główna ::.