Strona główna » Carckowanie » PowerMed » Powermed oszustwo
Powermed oszustwo [wiadomość #220551] wto, 01 czerwiec 2010 05:43 Przejdź do następnej wiadomości
paweł66 jest aktualnie niedostępny paweł66
Junior Member
W ogole nie wiem skad sie wziely takie negatywne opinie na temat tego odkurzacza powermed. Troche mnie to dziwi, gdyz moge sie pochwalic znajomymi , ktorzy go maja i sa zadowoleni.
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220556 (odpowiedź na #220551) ] śro, 02 czerwiec 2010 08:58 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
coconek jest aktualnie niedostępny coconek
Junior Member
Jak to nie wiesz skad takie opinie? ludzie sa zazdrosni i dlatego wypisuja takie rzeczy! wystarczy troszke podpasc i juz jazda jest!
Ja jestem zadowolony z powermed!
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220561 (odpowiedź na #220551) ] śro, 09 czerwiec 2010 03:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
anka555 jest aktualnie niedostępny anka555
Junior Member
W Internecie pojawiły się opinie zatytułowane powermed oszustwo. Ludzie nie wierzą, że sprzęt ten jest aż tak wszechstronny. Nie należy się jednak takimi wypowiedziami przejmować, ponieważ są to zazwyczaj recenzje osób nie mających kontaktu z tym sprzętem lub nawet są to nieczyste zagrywki konkurencji.
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220566 (odpowiedź na #220551) ] pią, 11 czerwiec 2010 05:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Ludzie wymyślili wiele urządzeń mających za zadanie ułatwianie człowiekowi życia. Nie inaczej jest w przypadku sprzątania. I wychodzi na to, ze niektorzy sa zazdrosni!
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220568 (odpowiedź na #220551) ] pon, 14 czerwiec 2010 04:41 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Ale jakie tak naprawde sa te zle opinie na temat powermed?
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220570 (odpowiedź na #220551) ] czw, 17 czerwiec 2010 05:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marina20 jest aktualnie niedostępny marina20
Junior Member
no wlasnie bardzo czesto jest to konkurencja ktora sprzedaje niby podobne ale duzo gorszej jakosci odkurzacze ktore od razu sie psuja. ja mam powermed i jest bardzo dobrej jakosci nic sie nei suje i spelnia wszystkie funkcje ktore byly na prezentacji
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220573 (odpowiedź na #220551) ] pią, 25 czerwiec 2010 07:46 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Jakie są złe opinie? hehe no oczywiście ludzie bezmyślnie kupili, nie myśląć o tym, że nie jest to sprzęt za 100 zł, i teraz szukają dziury w całym. MYŚLEĆ TROCHĘ przed zakupem. Jakby tak każdy kupował a potem miał pretensje do sprzedawcy że ten go przekonał do zakupu Very Happy i domagał się zwrotu, no bądźmy poważni. Nie da się funkcjonować w takich warunkach.

Często też jest tak że np. żona dokona zakupu, potem przychodzi mąż, okazuje się że zakup nie był uzgodniony no i klops Laughing wydaje mi się że z tego typu sytuacji mogą wynikać problemy. Wniosek: jeśli dokonujecie zakupu za taką sumę to uzgodnijcie to z resztą rodziny.!!!
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220574 (odpowiedź na #220551) ] śro, 30 czerwiec 2010 05:15 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
a ja słyszałem od znajomego, ze wczoraj przyszedl do siedziby powermed z wadliwa rura i mu wymienili bez problemu! wiec on wyszedl zadowolony! pomimo tego, ze cos sie zepsulo , a to normalne w roznych sprzetach, to sprawa zostala zalatwiona bezbolesnie!
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220578 (odpowiedź na #220551) ] czw, 08 lipiec 2010 04:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marchewa jest aktualnie niedostępny marchewa
Junior Member
w dzisiejszych czasach oszustwo jest tak normalne jak mycie zębów, niestety, tylko naiwni i leniwi wierzą sprzedawcą, ktorzy za wszelka cene wcisna cokolwiek. po prostu ludziom sie nie chce zaczerpnac informacji nawet w necie albo u znajomych!
Jesli chodzi o ten odkurzacz powermeda to zrobilem rozeznanie w terenie i jestem mile zaskoczony opiniami na jego temat! generalnie ludzie sa zadowoleni z zakupu i z funkcji jakie pelni. Akurat w tym przypadku nie spotkali sie z klamstwem lub oszustwem. Z tego co wiem to wypytywali o wszytskie szczegoly przedstawiciela handlowego powermeda, pzreczytali dobrze regulamin zakupu i ze spokojem mogli zakupic ten odkurzacz.
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220582 (odpowiedź na #220551) ] wto, 13 lipiec 2010 04:04 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marina20 jest aktualnie niedostępny marina20
Junior Member
A moze ludzie sa po prostu zbytnio ufni i wierza, ze nikt ich nie wyroluje?! bo jesli oni tak nie robia, to czemu inni maja! dla niektorych robienie kogos w buca jest niewyobrazalne! z natury czlwowiek jest dobry tylko zatracil te cechy przez zadze pieniadza!
Odp: Powermed oszustwo [wiadomość #220589 (odpowiedź na #220551) ] wto, 08 marzec 2011 08:02 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Anonymous Coward
Te odkurzacze nie są tym na co są promowane !!
Poprzedni wątek:Powermed
Następny wątek:KSkGSBoeUcTeHyxvb
Idź do forum:

Aktualna data: nie maj 20 22:20:20 EDT 2012

Łączny czas generowania strony wyniósł 0,00784 sekund.
.:: Kontakt :: Powermed opinie - Powermed - Powermed oszustwo - Powermed odkurzacz Strona główna ::.